Barolo DOCG Briccolina

scopri

Barolo DOCG Leon Riserva

scopri

Barolo del comune di Serralunga d'Alba DOCG

scopri

Barbera d'Alba DOC Loirano Soprano

scopri

Langhe DOC Nascetta Borea

scopri

Kaskal

scopri

Dolcetto d'Alba Ercolino DOC

scopri

Barbera d'Alba DOC Nemes

scopri

Langhe Nebbiolo DOC

scopri

Barbaresco DOCG Cè Vanin

scopri

Moscato d'Asti DOCG Wiktoria

scopri

Barolo Chinato

scopri

Barbera d'Alba DOC Zio Nando

200988Wine Spectator

200790Wine Spectator

200790Wine Enthusiast

201290Wine Enthusiast

Sinio

Barbera 100%

Fresh egg white

Sheet 3, parcel 91-151-97

37.000 square metres

365 metres

west

Sandy-calcareous with good level of magnesium

Stalk removal, pressing and ambient temperature maceration for 2 days, duration of fermentation 10 days. Controlled temperature fermentation at 30°C.

18 months in 30 hectolitre oak barrels from Slavonia and in third-fourth passage French barrels

6 months